Hoppa till sidans innehåll

Närvaroregistrering med mobil


Nu kan alla föreningar som använder sig av närvaroregistrering på sin webbplats i IdrottOnline närvaroregistra via mobiltelefon.

Närvaroregistrering via mobiltelefon innebär att ni, istället för att logga in på föreningens webbplats i IdrottOnline, registrerar aktivitet och närvaro från en mobiltelefon.

Närvaroregistrera via mobilapp

IdrottOnline-appen finns för Android, iPhone och Windows Mobile. Du som lagledare eller gruppadministratör kan via appen se din förenings samtliga LOK-stödsaktiviteter, skapa nya aktiviteter samt koppla både befintliga och nya medlemmar till olika aktiviteter.

Vid varje enskilt träningstillfälle är det enkelt att markera vilka medlemmar som deltagit eller inte. Allt du gör i appen uppdateras automatiskt direkt därefter i IdrottOnline.

Manual för IdrottOnline-appen (Extern länk till IdrottOnline, nytt fönster)

Närvaroregistrera med sms

Istället för appen kan du istället välja att närvaroregistrera via sms. Du skapar aktiviteter och lägger till deltagare via din IdrottOnline-sida. Inför varje träning får du sedan ett sms med länk till deltagarlistan för den sammankomsten. Du stämmer av närvaron och skickar in denna.

Ingen ytterligare registrering i IdrottOnline behövs utan LOK-stödsregistreringen är då klar och sammankomsten tas med i föreningens kommande LOK-stödsansökan (förutsatt att villkoren för godkänd sammankomst är uppfyllda). Själva ansökan måste som tidigare skickas in av behörig person i föreningen.

Manual för närvaroregistrering via mobiltelefon (Extern länk till IdrottOnline, nytt fönster)

Uppdaterad: 02 JUN 2014 20:08 Skribent: Lotte Jernberg
Webb puff stor corona-316-103.png
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info