Gå till innehåll

Alpint

Foto: Bildbyrån

Övriga utbildningar

Söker du andra utbildningar för att utveckla ditt ledarskap och/eller dina kunskaper om alpin skidåkning och idrott generellt? Då kan det finnas alternativ här.

Ledare som lyssnar

Webbaserad utbildning om psykisk hälsa

Ledare som lyssnar är en webbaserad utbildning om psykisk hälsa för dig som leder barn och unga på fritiden. I utbildningen får du lära dig mer om psykisk hälsa och hur du kan upptäcka och stötta barn och unga som mår dåligt psykiskt. Du får även tips om hur du kan stärka den psykiska hälsan hos de barn och unga som du leder. Använd länken nedan för att komma till utbildningen.

Länk

Webbutbildning via folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats.

SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna Länk till annan webbplats. erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening. Låt er inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

SISU Idrottsutbildarna arbetar både på nationell nivå och i våra 19 RF-SISU distrikt. Verksamheten – något förenklat – delas upp i områdena folkbildning, utbildning och förbundsutveckling. Länk till annan webbplats.

SISU Idrottsutbildarnas 19 distrikt (RF-SISU distrikt) är alltså länken mellan det centrala och lokala och har en viktig roll i en sammanhållen idrottsrörelse. Distrikten ska värna om och säkerställa lokal närvaro där det personliga mötet med föreningen är centralt.

Som förening och specialdistriktsförbund (SDF) vänder du dig till ditt RF-SISU distrikt Länk till annan webbplats. för att få stöd och vägledning. Exempel på stöd och verktyg Länk till annan webbplats. för dig som är ledare eller tränare i en idrottsförening. Det kan handla om utmaningar i er förening, där du behöver hjälp att föra samtalen framåt.

Länk

Länk till SISU Idrottsutbildarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad
2023-09-20
Publicerad
2023-02-07
Skribent
Lisa Johansson, SSF

Huvudpartner

Lagpartners