Gå till innehåll

Längdåkning

Längdåkning

Ski Team Challenge

Svenska Skidförbundet presenterade en nyhet inför sommaren 2020 – Ski Team Summer Challenge som är framtagen för att inspirera ungdomar födda 2008–2011 till varierad och rolig sommarträning. Snart är det dags för årets upplaga!

Massor av roliga utmaningar

Ski Team Summer Challenge handlar om att genomföra olika utmaningar under perioden 1 juni till 31 augusti. Innehållet är framtaget utifrån utvecklingsmodellen Blågula vägen för att passa den aktuella åldersgruppen och är en blandning av utmaningar som kan utveckla dig både som skidåkare och individ.

När du deltagit i Ski Team Summer Challenge och genomfört ett visst antal utmaningar har du dessutom chans att vinna fina Ski Team-produkter.

Fotografera och tagga gärna en eller flera utmaningar på Instagram med hashtaggen #skiteamchallenge. Några av inläggen kommer även att delas i på Ski Team Sweden X-countrys instagram.

Ski Team Summer Challenge 2023 startar den 1 juni!

Anmälan och registrering till Ski Team Summer Challenge sker via en egen webbsida.
Där finns även alla utmaningar och där kan vi alla följa hur många ungdomar som hänger på och hur många utmaningar som är avklarade.
Länk till Ski Team Summer Challenge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (klickbar från 1 juni)

Till dig som är ledare

Utgå gärna från Ski Team Summer Challenge när du planerar träningen för er ungdomsgrupp. Utmaningarna och träningspassen kan genomföras både individuellt och i mindre grupper. Ni kan dessutom göra flera utmaningar under samma träningspass.

Genom Ski Team Summer Challenge får ungdomarna en extra morot och ett varierat träningsinnehåll. Innehållet hjälper även ungdomarna att vara förberedda till den kommande säsongen.

Vid frågor och funderingar, kontakta

Jenny Limby, barn- och ungdomsansvarig
E-post: jenny.limby@skidor.com

Senast uppdaterad
2023-06-01
Publicerad
2022-12-20
Skribent
Ida Karlsson
Kontaktperson
Jenny Limby
jenny.limby@skidor.com
070-370 00 93

Main partner

Premium partner

Team partner