Gå till innehåll

Speedski

Speedski
En bild

Idrottens utbildningsplattform – IUP

Sedan oktober 2022 finns Svenska Skidförbundets utbildningar samlade på vår gemensamma utbildningsplattform. Idrottens utbildningsplattform är en modern och flexibel plattform utformad för idrottsföreningens och idrottsledarens behov.

I plattformen finns aktuella utbildningar samlade. Den är tillgänglig på flera olika enheter, desktop, surfplatta och mobil.

Varje medlem får en egen profilsida där du kan söka och anmäla dig till utbildningar. Du kommer också se dina genomförda och pågående utbildningar samt få tips om rekommenderade utbildningar, för att ta nästa steg. Du kan också se och hämta kursintyg samt sammanställa ett CV och skriva ut det.

I plattformen kommer det mesta av vårt utbildningsmaterial finnas, både i textform men även bilder, filmer, ljud och quiz.

Plattformen gör det möjligt att jobba med flera olika typer av utbildningsformer. Liksom tidigare kommer utbildning att genomföras genom att ett antal människor möts för att tillsammans genomföra utbildningen. Utbildningsplattformen ger dock större möjlighet till utbildning på distans, självstudier samt olika kombinationer av utbildningsformer genom ett varierat lärande.

Öppna integrationen för IUP i IdrottOnline

För att komma in i utbildningsplattformen behöver varje idrottsförening själva öppna upp integrationen för IUP i IdrottOnline. Det är också viktigt att varje förening har ett uppdaterat medlemsregister i IdrottOnline samt att medlemmarnas adress är korrekt registrerad i IdrottOnline, för att kunna få en användaradress i IUP.

LÄS MER: Lathund för integration av IUP i IdrottOnline Pdf, 420.4 kB, öppnas i nytt fönster.

När integrationen är klar kan medlemmarna själva skapa en användaradress.

LÄS MER: Lathund anmälan till utbildning i IUP Pdf, 826.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta:
utbildning@skidor.com

Senast uppdaterad
2022-12-25
Publicerad
2022-12-25
Skribent
Lotte Jernberg, SSF

Huvudsponsor

Lagsponsorer