Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

Vattenfall och Svenska Skidförbundet fokuserar på hållbarhet


Ett av Sveriges längsta sponsorsamarbeten har gått in i en ny spännande fas. Efter 27 år som huvudsponsor till Svenska Skidförbundet har Vattenfall utökat sitt engagemang som Smart Energy Partner.

– Vi är oerhört glada över vårt samarbete med Vattenfall, de har stöttat skid- och snowboardsporten och inte minst gett många idrottare möjligheter att kunna förverkliga sina drömmar. Nu går vårt samarbete in i en ny fas. Vi är riktigt stolta över att Vattenfall valt att tillsammans med oss fortsätta sitt engagemang runt hållbarhet och utveckling som Smart Energy Partner och förstås i arbetet med att få Alla på snö, säger Karin Mattsson, förbundsdirektör på Svenska Skidförbundet.

Svenska Skidförbundets samarbete med Vattenfall startade redan 1994 och har således varit historiskt långt, hela 27 år. Nu har samarbetet gått in i en ny fas.

– Vattenfall och Svenska Skidförbundet med alla duktiga idrottare har en lång historia tillsammans vilket har lett till många goda relationer. Att nu fortsätta som Smart Energy Partner känns rätt för att driva vidare vårt gemensamma arbete med att på olika sätt bidra till minskade klimatavtryck, säger Anna Borg, vd på Vattenfall.

Exempel på gemensamma satsningar:

Uppdaterad: 26 OKT 2021 15:50 Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
E-post: Adressen Gömd
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info