Hoppa till sidans innehåll

Kom igång med Skidor vill


Så här kan du göra för att komma igång med föreningens Skidor vill-arbete.

Genom diskussioner i ”din grupp” i föreningen kommer ni fram till hur varje enskild individ, på sitt sätt, kan bidra till föreningens utveckling till en trygg och inspirerande miljö. Använd Skidor vill-foldern som underlag och stöd i diskussionerna.

Därefter frågar ni er vad ni kan göra tillsammans för att nå era gemensamma målsättningar.

Välj en eller fler målgrupper att diskutera med exempelvis aktiva, tränare, föräldrar, styrelse, kommittéer, eller annan målgrupp.

Ta hjälp av SISU-Idrottsutbildarna (Idrottens egen utbildningsorganisation) som gärna stödjer och hjälper er i ert Skidor vill-arbete. De vägleder er även angående vilken av SISUs verksamhetsformer som lämpar sig bäst för just ert upplägg.

  1. Ta kontakt med SISU – Idrottsutbildarna och ditt distrikts föreningskontakt för skidor för att få er Skidor vill-uppgift registrerad hos SISU. Berätta om din målgrupp för Skidor vill-uppgiften. I dialog med din föreningskontakt på SISU kommer ni fram till vilken av SISUs utbildningsformer som passar er Skidor vill-uppgift bäst.
  2. Utifrån respektive målgrupp och diskussion: fyll i sidan ”Övningsuppgifter” i Skidor vill-foldern
  3. Redovisa era utbildningstimmar på SISUs redovisningsblankett och skicka den till ert distrikts föreningskontakt på SISU. OBS! Säkerställ att dina utbildningstimmar redovisas i Skidor vills delade studieplan hos SISU.
  4. Vi samlar på goda exempel som vi redovisar här på skidor.com. Vi vill gärna ta del av resultaten av just ert utvecklingsarbete. Stort som litet, alla kan vara goda exempel, skicka det till: This is a mailto link.

Lycka till med ert Skidor Vill-utvecklingsarbete!

PS. Undrar du över något, skicka en fråga till This is a mailto link.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:28 Skribent: Lotte Jernberg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info