Hoppa till sidans innehåll
Foto: BILDBYRÅN

Barnen berättar


Efter våra Alla på snö-dagar ber vi barnen att skriva ned en rad om hur de har upplevt dagen. Här är några av alla de kommentarer vi har fått in.

HEJ!
Vi var på alla på snö i yxbacken. Vi tyckte det var super kul.
Vi vill gärna tacka han som gjorde längdåknings spåren där. Tack för maten. maten var hjätte god men vi skulle villjat ha lite grönsaker till hamburgaren.
Det fanns 2 stora backar och en liten barnbacke men allt var roligt.vi tyckte att slalom var roligast.
Elin lärde sig att åka längdskidor.Mira lärde sig att åka slalom. Jag Jonathan lärde mig att blåbbärs soppa var gott.
Ha en trevlig alla hjärtans dag och tack för allt.
MVH Elin, Mira och Jonathan på broby skolan klass 4D.


Igår hade vi en fantastisk dag . Först satte vi oss i bussen. Det var varmt och skönt och alla var förväntansfulla . När vi kom fram tog en som var som var ledare emot oss .Han var som en guide. Han visade alla backar . Vi skulle åka slalomskidor. Jag lärde mig att åka längdskidor sen åt vi lunch det var hamburgare  till det fick vi en festis sen åkte vi hem.
De var en av dom bästa dagarna i mit liv

Joel Ö Ryd


MIN ALLA PÅ SNÖ DAG
På morgonen träffades klassen på skolgården, sedan åkte vi buss 69 till museiparken. Vid Riksidrottsmuseét träffade vi en till klass och gick in. Vi tog av oss jackorna och lade ifrån oss väskorna. Sedan delades vi in i två grupper. Min grupp gick till sport-labbet. där gjorde vi lite övningar. Sedan gick vi ut och åkte längdåkningsskidor. Det var väldigt kallt. Efter det åt vi lunch. Jag hade pannkakor och varm choklad! Sedan skulle vi åka skidor och snowboard. Jag valde skidor. Det var så små backar att jag bytte till snowboard! Jag hade aldrig åkt det förut. Det var jättekul! Efter det gick vi in och packade ihop. Sedan åkte vi hem. Det roligaste var att åka snowboard! Jag lärde mig att åka snowboard. Det var jättekul!!!
Sophie


Jag  lukas och min kompis Mohammed var i Yxbacken med klassen. vi åkte slalom och längdskidor . Mohammed var nybörjare i slalom och längdskidor och jag var nybörjare i längdskidor men jag åkte 10 varv Mohammed åkte 3. Vid ett ställe dela dom ut blåbärssoppa vid kanten av banan. Jag drack bara en gång. Men det var dimmigt och snöigt  och allt var jätte kul.
Lukas Johansson


När jag åkte slalomskidor och längdskidor var jag i Högagärdebacken som ligger i Sävsjö. Den har en brant sida och en där det är inte så brant. Längst där nere åkte vi längdskidor och det var kul för jag har aldrig åkt längdskidor. Men jag har åkt slalom väldigt mycket och det är lika kul varje gång jag åker slalom. Jag lärde mig att åka längdskidor och det vill jag åka fler gånger.
Edvin


Hejsan! Jag och min klass var i Högagärdebacken, Sävsjö vi hade super kul.
Jag tyckte att det var väldigt fint. Det var högt i backen fast jag åkte bara den lilla backen.
Jag tyckte att det var roligast att åka längdskidor. Slalom var också roligt men jag var inte så duktig på det. Jag lärde mig aldrig riktigt att åka slalom för att jag tyckte att det var svårt att bromsa.
Vi fick väldigt god mat! ”hamburgare” jag kommer absolut fortsätta att åka skidor. Det va roligt för att jag har aldrig stått på ett par skidor förens vi åkte med skolan.
Jag lärde mig att åka längdskidor och att åka lift. Jag tyckte att denna dagen var den absolut roligaste skoldagen någonsin. Jag hade med mig fika. Jag hade med mig varm chokladmjölk och en kex choklad.
Hej då.
Emilia

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:23 Skribent: Lotte Jernberg
220111-Webb-puff-Flour-316-103.jpg
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info