Gå till innehåll

Norrbottens Skidförbund

Norrbottens Skidförbund
En bild

Distriktstafetter i Östersund 9 mars

9 mars i samband med Bauhaus Cup i Östersund så genomförs en distriktstafett för juniorerna. NSF har inte möjlighet att ha någon representant på plats och vi önskar därför hjälp från någon/några klubbledare kring att hämta ut nummerlappar och liknande. Samt i dialog med NSF representant ta ut lagen.

Stafetten är en mixstafett med sträckning 5km, 2,5km och 5km med en damer och två herrar. Stäckordningen är D-H-H och genomförs i klassisk stil. Norrbotten avser att ställa upp med så många lag som möjligt. Inbjudan och mer information kring själva tävlingen finns länkat nedan.

https://www.ostersundssk.se/wp-content/uploads/2023/09/C-240124-Inbjudan-Distriktsstafett-2024_officiell.pdf Länk till annan webbplats.

NSF har inte möjlighet att ha någon representant på plats och vi önskar därför hjälp från någon/några klubbledare kring att hämta ut nummerlappar och liknande. Samt i dialog med NSF representant ta ut lagen. Har du möjlighet att ställa upp? Kontakta johan.ahlstrom@live.se så snart som möjligt.

Anmälan:

Anmälan via formuläret nedan senast fredag 1 mars.

https://forms.gle/Wxtad22RSPq59qaeA Länk till annan webbplats.

Vi har som mål att ställa upp med så många lag som möjligt vilket innebär att alla som vill åka får ett lag att åka i. Det är möjligt för damer att åka herrsträckor. I fall vi inte får ihop jämna lag försöker vi få ihop så att vi i alla fall kan starta med samtliga lag. Laguttagningen grundas i första hand utifrån resultaten på fredagens sprint. I andra hand utifrån totalställning i Bauhaus Cup.

Lagen tas ut efter fredagens lopp och meddelas via mail. Eventuella strykningar måste därför lämnas direkt efter målgång på fredagen.

Övrigt:

NSF står för anmälningsavgiften och åkarna/klubbarna står själva för vallning samt eventuellt boende.

Vi tävlar i NSF kläder som ni får låna. Ange därför önskad storlek i anmälan.

Kontakt:

Johan Ahlström

Verksamhetsansvarig junior & senior

070 657 97 39 johan.ahlstrom@live.se

Senast uppdaterad
2024-02-25
Publicerad
2023-01-03
Skribent
Leena Jansson, Norrbottens SF

Huvudsponsor