Gå till innehåll

Snowboard

Snowboard
Novalie-Engholm-parklyftet

Parklyftet

Vi vill lyfta den lilla föreningen, din lokala hemmabacke eller dig och ditt crew. Därför presenterar vi Parklyftet som är ett samarbete mellan SSF, Bauhaus och Scandinavian Rails.

Vi vill lyfta den lilla föreningen, din lokala hemmabacke eller dig och ditt crew som kör försäsongspeppet vid stadens ishall. Tillsammans med Bauhaus och Scandinavian Rails har vi tagit fram ett kit bestående av en shapespade, en box/rail samt en plats på SSFs grundläggande kurs i parkbyggnation under hösten.

Detta kit har ni nu chansen att vinna genom att skicka in en ansökan där ni motiverar varför just Du och Din förening borde vinna ett kit från Parklyftet.

– Vi ser att det händer mycket i både anläggning och parkvärlden. Sporterna växer snabbt. Det är många nya föreningar som bildas och framförallt många nya barn och ungdomar som hittar till parkvärlden. Vi vill lyfta både ”do it yourself”-andan som finns inom sporterna samtidigt som vi ser att det är viktigt att byggnation och underhåll av parkerna följer med i utvecklingen. Därför är det verkligen roligt att vi tillsammans med våra partners Bauhaus och Scandninavian Shaper kan instifta det här priset, säger Stefan Karlsson, Sportchef Snowboard och Freeski.

Senast uppdaterad
2022-12-07
Publicerad
2022-12-26
Skribent
Lotte Jernberg, SSF

Main partner

Premium partner

Team partner