Gå till innehåll

SSF

Rubrik


 • SM-dag-2-Axel-B

  Kläppen är nationalarena för snowboard & freeski


  Med många års samarbete i bagaget satsar Kläppen Ski Resort samt Skidförbundet snowboard och freeski på att fördjupa samarbetet ännu mer. Kläppen Snowpark är Nationalarena för freeski och snowboard – nu förlängs avtalet i ytterligare fyra år.
  Läs mer


 • Nominera en ung lovande ledare före den 15 april


  Nu söker vi de tre nya stipendiater till ”Konung Carl XVI Gustafs 70-årsfond för unga ledare på snö”. Känner du någon att nominera som därmed har chans att få ett bidrag på 30 000 kronor? Skicka in nomineringen senast den 15 april.
  Läs mer


 • Ansök till elitidrottsmiljöer


  Kombinera din elitidrott med möjlighet att studera på en högskola eller ett universitet. Ansökan för längdprogram öppnade 1 februari och alpina öppnar 15 februari.
  Läs mer

 • Bild på RSS-flöden

  Hämta nyhetsflöde från skidor.com till din webbplats


  Missa inga nyheter från Svenska Skidförbundet, våra idrotter och distikt. Hämta våra nyhetsflöden via RSS till din egen webbplats.
  Läs mer

 • Montage barn som hejar i bakgrunden och en porträttbild på Elisabeth Egnell.

  Över fyra miljoner i Accelerationsstöd till SSFs föreningar och distrikt


  Engagemanget var stort även för Accelerationsstödets andra omgång, nära 200 ansökningar skickades in, 4 361 000 kronor är nu på väg för att göra nytta i Skid- och snowboardsverige.
  Läs mer

 • Montage bilder på medaljörer under EYOF

  Medaljregn under Europaungdoms-OS


  Under Europaungdoms-OS i Italien har en rad fantastiska prestationer levererats av våra svenska åkare. Har du koll på alla medaljer?
  Läs mer


 • Dags för VM-perioden 2023


  En intensiv VM-period inleds i början på februari. Under säsongen är det dags för nio av våra idrotter är det dags att kämpa om ädla VM-medaljer. Här får du koll på när tävlingsperioden startar och hur du följer dem.
  Läs mer


 • Kom ihåg att ansöka om LOK-stöd


  Ansök om LOK-stöd för aktiviteter genomförda hösten 2022 senast 25 februari via IdrottOnline. Viktig information om närvaroregistrering.
  Läs mer


 • Tema snowpark/skicross under nästa anläggningsforum 15/2


  Vad kan en snowpark/skicrossbana tillföra till anläggningen? Välkommen på nästa anläggningsforum där du får konkreta tips och inspiration om vad du kan tänka på.
  Läs mer

 • Snötillverkning

  Återbetalning av skatt på el vid snötillverkning


  Snötillverkning behöver inte längre vara den huvudsakliga verksamheten för att elkraften som används i snötillverkningsprocessen ska få sänkt skatt.
  Läs mer
Senast uppdaterad
2023-01-05
Publicerad
2022-12-12
Skribent
Tom Mårtensson

Huvudsponsor