Gå till innehåll

Alla på snö

Alla på snö
En bild

OBOS

Bostadsutvecklaren OBOS är en av Alla på snös tre viktiga huvudpartners.

– OBOS har valt att vara en långsiktig partner till Alla på snö för att vi - utöver att vara en av Nordens ledande bostadsutvecklare - också vill vara en ansvarstagande samhällsutvecklare. Mångfald och inkludering är viktiga hållbarhetsfrågor för OBOS, både i vårt interna arbete men också genom externa samarbeten. Att få vara en del av ett initativ som gör det möjligt för fler barn att få uppleva snöglädje ligger helt i linje med OBOS arbete i det vi kallar livet mellan husen, där vi bidrar till en positiv utveckling i samhället, säger Christian Alehagen, chef varumärke och samhällsansvar på OBOS Sverige.

Alla på snö genomförs i över 60 kommuner och tanken är att OBOS lokala kontor ska agera som kunskapsspridare för budskapet ”fysisk aktivitet och snöglädje” inom respektive kommun.

Samarbetet är naturligt eftersom Alla på snö, precis som OBOS, samarbetar med flera aktörer inom kommunen som exempelvis Utbildnings- och Idrottsförvaltningen samt skidanläggningar.

Mer om vårt samarbete på OBOS webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om OBOS Sverige

I Sverige utvecklar OBOS bostäder genom varumärkena OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS Kärnhem. De tre sistnämnda är alla företag med långa traditioner inom svensk bostadsutveckling.

Under 2020 lanserade OBOS även sin svenska storstadssatsning OBOS Nya Hem för att utveckla mer stadsnära områden.

Genom åren har vi jobbat med att planera och bygga mängder av bostäder där nya, trivsamma områden fått växa fram. Vi satsar också mycket på forskning och utveckling för framtidens trähusproduktion..

Senast uppdaterad
2023-03-30
Publicerad
2023-03-30
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Katarina Fahlén
katarina.fahlen@skidor.com

Huvudpartners