Gå till innehåll

Alla på snö

Alla på snö
En bild

Swedbank

I november 2023 hälsade vi Swedbank varmt välkommen som ny huvudpartner till Alla på snö.

Framgången med Alla på snö sprider sig, vilket gör att allt fler vill bidra till att sprida snö- och rörelseglädje bland barn och ungdomar. Nu har Swedbank anslutit till Alla på snö-gemenskapen.

– Det är med stor glädje och förväntan vi välkomnar detta partnerskap med Swedbank. Tillsammans kommer vi skapa roliga och inspirerande aktiviteter för ännu fler barn och ungdomar att njuta av, säger Katarina Fahlén, ansvarig för Alla

Swedbank har en lång tradition av att vara partner till det svenska föreningslivet och stöttar redan i dag flera organisationer som jobbar med barn och ungdomar, vilket gör dem till en perfekt samarbetspartner för Alla på snö.

– Alla på snö är en fantastisk verksamhet som vi vill se spridas till fler skolor runt om i Sverige. Swedbank strävar efter att inspirera till och främja rörelse samt aktivitet bland barn och unga i Sverige, säger Erik Ljungberg, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Swedbank.

Om Swedbank

Med 7 miljoner privatkunder och 556 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken för många hushållen och företagen,

Swedbank vill att fler ska kunna bygga upp sin ekonomi och skaffa sig den finansiella kunskap som behövs för att känna både trygghet i vardagen och tro på framtiden.

Swedbank gör det möjligt för människor och företag att skapa en bättre framtid.

Besök Swedbanks webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad
2023-11-23
Publicerad
2023-11-23
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Katarina Fahlén
katarina.fahlen@skidor.com

Huvudpartners