Gå till innehåll

SSF

En bild

SISU Idrottsutbildarna

Ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna i er förening för att göra en analys av nuläget och identifiera era behov som ni sedan får hjälp med att skriva ned i en egen utvecklings- och utbildningsplan.

För att kunna genomföra era planer kan ni söka ekonomiskt stöd, via Idrottslyftet. Stöd kan ges både till aktiva, tränare och ledare, föräldrar, grupper och själva föreningen.

Hitta utbildning

SISU Idrottsutbildarna erbjuder en mängd olika utbildningar. Du kan söka på två ställen:

  1. Bosön utbildning Länk till annan webbplats.
  2. RF-SISUs webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Få hjälp att utveckla föreningen

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening. Låt er inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

SISU Idrottsutbildarna erbjuder folkbildning till idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.

De arbetar både på nationell nivå och genom sina RF–SISU-distrikt. Deras verksamhet Länk till annan webbplats.kan, något förenklat, delas upp i områdena folkbildning, utbildning och förbundsutveckling.

Distrikten är länken mellan det centrala och lokala och har en viktig roll i en sammanhållen idrottsrörelse. De ska värna om och säkerställa lokal närvaro där det personliga mötet med föreningen är centralt.

Som förening och specialdistriktsförbund (SDF) vänder du dig till ditt RF-SISU-distrikt Länk till annan webbplats. för att få stöd och vägledning.

De har en mängd stöd och verktyg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för dig som är ledare eller tränare i en idrottsförening. Det kan exempelvis handla om utmaningar i er förening, där ni behöver hjälp att föra samtalen framåt.

LÄS MER: SISU Idrottsutbildarnas webbplats Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad
2023-01-20
Publicerad
2022-12-20
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Katarina Fahlén
katarina.fahlen@skidor.com
070-372 20 41

Huvudsponsor