Gå till innehåll

Freeski

En bild

Beställ märken till föreningen

Utmaningarna är dels ett verktyg för ledarna i föreningen att kunna luta sig mot för att bygga upp en röd tråd i utvecklingen för aktiva, det blir även en inspiration för barn och ungdomar att sträva mot roliga och utmanande utvecklingsmål, såväl i klubbverksamheten som i friåkningen med kompisarna i hemmabacken.

Samtliga utmaningar följer den röda tråden i svensk freeskiings utvecklingstrappa och kan fungera både som motivation för den aktive att utvecklas mot tydliga mål, men också som pedagogiskt träningsverktyg för ledare i klubben.

Använd utmaningarna med tillhörande pins i föreningens ordinarie verksamhet. Varje åkare kan sätta sina egna mål, både för individuell åkning och i klubbträningen under säsongen.

Pins beställs av Svenska Skidförbundet (kontaktinformation nedan), föreningen tar sedan hand om försäljningen till medlemmarna, allteftersom de klarar utmaningarna.

Varför inte ha en pågående videoutmaning där kompisar filmar varandra när de genomför utmaningarna utanför den organiserade verksamheten, som de sedan visar sin ledare/tränare vid nästa samling? På så sätt samlar de nya märken att sätta på sin gogglestrap, på mössan eller på tröjan som de kan visa upp – både i backen och i skolan.

Detta skapar både engagemang och gemenskap!

Poster med QR-kod

Genom QR-koden på vår poster kommer du direkt till sidan med alla utmaningar. På så sätt finns alla utmaningar direkt i åkarens telefon, även i backen.

Ladda ner Pdf, 13.9 MB, öppnas i nytt fönster. och skriv ut postern och sätt upp den i er klubblokal, vid liftstationen i parken eller på anslagstavlan vid hemmabacken. Detta gör det enkelt för alla att komma åt utmaningarna och får fler att delta!

Mer information och beställning av pins

Joakim Hammar, föreningsutvecklare
E-post: jocke.hammar@skidor.com
Telefon: 076-882 78 14


Senast uppdaterad
2023-11-03
Publicerad
2023-11-03
Skribent
Jocke Hammar, SSF

Huvudpartner

Lagpartner

Leverantörer