Gå till innehåll

Freeski

Foto: Myrvikens Skol IF.

Foto: Myrvikens Skol IF.

Övriga tävlingar

Här kan du ta del av information om övriga tävlingar som arrangeras runt om i landet. Arrangerar din klubb, hemmabacke, skola eller kanske ett företag en tävling? Hör av dig till oss så kan vi dela information om tävlingen.

Skolmästerskap i slopestyle – Ladängen Östersund

Varje år arrangerar Myrvikens Skol IF, tillsammans med Odensalaskolans Skol-IF och Innovitaskolan Östersund, skolmästerskapen i slopestyle. Skolmästerskapen är inte bara ett utmärkt arrangemang för att få fler barn och ungdomar att hitta till freeski- och snowboardåkning utan även en perfekt introduktion till föreningslivet.

Gör som VM-guldmedaljören Oliwer Magnusson – delta i skolmästerskapen i slopestyle

En som deltagit på skolmästerskapen är freeskilandslagets Oliwer Magnusson – så gör som VM-guldmedaljören och delta i skolmästerskapen i slopestyle som denna vinter arrangeras måndagen den 25 mars. Alla elever från årskurs sex till nio är välkomna att vara med, oavsett som man är en van parkåkare eller aldrig har stått på ett par skidor eller en snowboard förut. Skolmästerskapen arrangeras av Myrvikens Skol IF, Odensalaskolans Skol-IF och Innovitaskolan Östersund i Ladängen på Frösön i Östersund. Dagen kommer bjuda på skid- och snowboardåkning för alla där rörelseglädje och gemenskap står i fokus.

Program Skolmästerskapen i Slopestyle

Datum: måndagen den 25 mars.
Plats: Ladängen, Frösön (Östersund).
Anmälan: via Google Forms Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Sista anmälningsdag: torsdag den 14 mars.
Mer info: Inbjudan Skolmästerskap i Slopestyle. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad
2024-02-02
Publicerad
2024-02-02
Skribent
Clara Sjölund, SSF

Huvudpartner

Lagpartner

Leverantörer