Gå till innehåll

Snowboard

Snowboard
Big Day Out 2023. Foto: Anders Neuman.

Big Day Out 2023. Foto: Anders Neuman.

Big Day Out

Succén är tillbaka! Passa på att hänga i backen tillsammans med åkare från snowboardslandslaget den 18 februari i Väsjöbacken i Sollentuna, Stockholm. En dag för alla där vi njuter av gott sällskap och bra shred tillsammans.

Missa inte Big Day Out – en heldag med snowboardlandslaget i Väsjöbacken, i Sollentuna. Söndagen den 18 februari kör vi sessions i parken, skapar gott gäng och åker bräda tillsammans. Passa på att få autografer och åktips av idolerna från landslaget eller bara häng i parken med polarna.

» Hitta till Väsjöbacken. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Gratis snowboarduthyrning

Ledare från förbundets satsning Alla på snö Länk till annan webbplats. finns på plats och erbjuder gratis snowboarduthyrning för dig som vill prova på. Duktiga instruktörer finns också nära till hands om du behöver hjälp att komma i gång. Vi har utrustning för liten som stor och eventet passar alla nivåer och är för alla åldrar. Du har även möjlighet att prova på Burtons step on system. Parken kommer vara nyshapead och i slutet av dagen kommer även fina priser delas ut. BAUHAUS finns även på plats och bjuder på hamburgare till alla deltagare.

Big Day Out 2023. Foto: Anders Neuman.

Big Day Out 2023. Foto: Anders Neuman.

Efter ett mycket lyckat event 2019 och 2023 arrangeras Big Day Out igen, där vi får möjlighet att mötas inom snowboardvärlden, där människor oavsett nivå får möjlighet att åka ihop och en dag där framtida snowboardgenerationen får möjlighet att inspireras av sina idoler.

– Snowboardåkning bygger mycket på att hänga i gäng. Grundtanken med Big Day Out är att skapa en dag då vi åker ihop. Vi vill bygga på glädjen med brädåkning, men också skapa möjlighet för att inspirera nästa generation. Det är ju alltid kul at komma ut och möta kidsen på det här sättet, säger Stefan Karlsson, sportchef snowboard & freeski.

Schema för dagen

TID

AKTIVITET

10.00

Liften öppnar, prova-på-snowboard hela dagen

11.00–13.00

Session på olika features i parken tillsammans med snowboardlandslaget

13.15

Autografsignering, BAUHAUS bjuder på hamburgare


Ta chansen att träffa åkarna i egen hög person: Sven Thorgren, Tova Nejne, William Mathisen, Gabriel Almqvist, Novalie Engholm, Jesper Landmark, William Almqvist, Ruben Rosenfors och Nias Hedberg.

Liftkort krävs för att delta i sessions i parken, dock ej för att prova på.

Vi ses i Väsjöbacken söndagen den 18 februari!

Big Day Out 2023. Foto: Anders Neuman.

Big Day Out 2023. Foto: Anders Neuman.

Senast uppdaterad
2024-01-31
Publicerad
2024-01-31
Skribent
Clara Sjölund, SSF

Main partner

Premium partner

Team partner