Gå till innehåll

SSF

En bild

Vattenfall och Svenska Skidförbundet fokuserar på hållbarhet

Ett av Sveriges längsta sponsorsamarbeten har gått in i en ny spännande fas. Efter 27 år som huvudsponsor till Svenska Skidförbundet har Vattenfall övergått till att vara förbundets Smart Energy Partner.

– Vi är oerhört glada över vårt samarbete med Vattenfall, de har stöttat skid- och snowboardsporten och inte minst gett många idrottare möjligheter att kunna förverkliga sina drömmar. Nu går vårt samarbete in i en ny fas. Vi är riktigt stolta över att Vattenfall valt att tillsammans med oss fortsätta sitt engagemang runt hållbarhet och utveckling som Smart Energy Partner och förstås i arbetet med att få Alla på snö, säger Karin Mattsson, förbundsordförande på Svenska Skidförbundet.

Svenska Skidförbundets samarbete med Vattenfall startade redan 1994 och har således varit historiskt långt, hela 27 år. Nu har samarbetet gått in i en ny fas.

– Vattenfall och Svenska Skidförbundet med alla duktiga idrottare har en lång historia tillsammans vilket har lett till många goda relationer. Att nu fortsätta som Smart Energy Partner känns rätt för att driva vidare vårt gemensamma arbete med att på olika sätt bidra till minskade klimatavtryck, säger Anna Borg, vd på Vattenfall.

Senast uppdaterad
2023-11-02
Publicerad
2022-12-20
Skribent
Lotte Jernberg, SSF

Huvudsponsor