Gå till innehåll

SSF

En bild

Anläggningsforum

Välkommen på våra grenöverskridande anläggningsforum. Forumet är öppet för alla intresserade: anläggningsägare, föreningar, distrikt, kommuner, företagare och anläggningsbesökare.

Deltagarna är med och utformar innehållet där det ibland är inbjudna föreläsare, och ibland diskussioner och erfarenhetsutbyte kring ett givet ämne för kvällen.

Ta chansen att förkovra dig inom olika anläggningsämnen som intresserar dig och dela och få kunskap genom erfarenhetsutbyte med andra deltagare i detta öppna forum med högt i tak.

Varje tillfälle kommer att ske över Microsoft Teams och vara begränsade till en timma.Det behövs ingen anmälan, det är bara att ansluta till teamsmötet via möteslänken. Alltid samma teamslänk, se nedan.

Möteslänk Anläggningsforum. Länk till annan webbplats.

Tidpunkt för nästa tillfälle och ämne anges alltid i möteschatten vid avslutning av varje forumtillfälle. Mötesfrekvens är cirka 1 ggr per 1,5 månad med ett längre uppehåll under sommaren och kring jul/nyår.

Nästa anläggningsforum - Arvsfonden
Arven som Allmänna arvsfonden förvaltar möjliggör att cirka fyrahundra projekt över hela landet får ekonomiskt stöd varje år. Projekten är i alla storlekar och spridda över hela landet. De riktar sig till barn, ungdomar, äldre och personer med funktionsnedsättning.
Cecilia Eriksson, handläggare lokal- och anläggningsstöd, berättar om verksamheten och vad man kan tänka på om man vill ansöka om medel från Arvsfonden.

Datum: 4:e oktober
Tid: 20.00 - 21.00
Länk: Använd denna länk till teams Länk till annan webbplats.

Ingen föranmälan krävs, alla intresserade är välkomna!

Senaste anläggningsforum

Under det senaste forumet gav våra föreläsare viktiga tips som kan spara tusenlappar till anläggningen om man gör underhållet. 10 enkla tips från Joakim Bergström om underhåll pistmaskin. Oskar Brandberg som pratade om hur man ser över snötillverkningsutrustningen. Erik Ramström berättade om liftar och hur de kan tas hand om.

Se anläggningsforumet Länk till annan webbplats.

Tidigare anläggningsforum

Missade du tidigare anläggningsforum eller vill ta del av dem igen? Ingen fara, vi har samlat alla på en arkivsida.

Arkiv anläggningsforum

Senast uppdaterad
2023-09-04
Publicerad
2023-01-17
Skribent
Mattias Hägglund, SSF
Kontaktperson
Mattias Hägglund, anläggningsansvarig
mattias.hagglund@skidor.com
+46 (0)70-525 48 35

Huvudsponsor