Gå till innehåll

SSF

En bild

Anläggningsforum

Svenska Skidförbundet och SLAO har 2022 startat upp ett grenöverskridande anläggningsforum. Forumet är öppet för alla intresserade: anläggningsägare, föreningar, distrikt, kommuner, företagare och anläggningsbesökare.

Deltagarna är med och utformar innehållet där det ibland är inbjudna föreläsare, och ibland diskussioner och erfarenhetsutbyte kring ett givet ämne för kvällen.

Ta chansen att förkovra dig inom olika anläggningsämnen som intresserar dig och dela och få kunskap genom erfarenhetsutbyte med andra deltagare i detta öppna forum med högt i tak.

Varje tillfälle kommer att ske över Microsoft Teams och vara begränsade till en timma.Det behövs ingen anmälan, det är bara att ansluta till teamsmötet via möteslänken. Alltid samma teamslänk, se nedan.

Möteslänk Anläggningsforum.Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Tidpunkt för nästa tillfälle och ämne anges alltid i möteschatten vid avslutning av varje forumtillfälle. Mötesfrekvens är cirka 1 ggr per 1,5 månad med ett längre uppehåll under sommaren och kring jul/nyår.

Nästa Anläggningsforum

Datum: 15 februari
Tid: 20–21
Länk: Länk till digitalt Anläggningsforum – snowpark/skicross Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tema – Snowpark/skicross
Vad kan det tillföra er backe?! Ni får konkreta tips och inspiration om vad man kan tänka på för att göra just er anläggning mer attraktiv.

Ingen föranmälan krävs, alla intresserade är välkomna!

Tidigare anläggningsforum

Missade du tidigare anläggningsforum eller vill ta del av dem igen?

Arkiv Anläggningsforum

Senast uppdaterad
2023-01-30
Publicerad
2023-01-17
Skribent
Mattias Hägglund, SSF
Kontaktperson
Mattias Hägglund, anläggningsansvarig
mattias.hagglund@skidor.com
+46 (0)70-525 48 35

Huvudsponsor