Gå till innehåll

SSF

Kom igång med SSF TA

Läs manualerna för Arrangör/Admin i förening och gå igenom följande punkter:

  1. Skapa en länk till föreningens tävlingskalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Välj rätt SDF och din förening, kopiera länken i adressfältet och lägg den på föreningens webbplats.
  2. Logga in på https://login.idrottonline.se  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (ny adress sedan 2022-12-01)
  3. Ge personer som ska administrera föreningens tävlingar och/eller anmälningar, behörighet till den administrativa delen av SSF TA.
  4. Lägg in föreningens evenemang och tävlingar i SSF TA.
  5. Kontrollera att föreningens medlemmar är inlagda i IdrottOnlines medlemsregister.

Tävlingskalender och anmälan

Skapa en länk till föreningens tävlingskalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. lägg den på föreningens webbplats. När föreningen namn visas i övre vänstra hörnet av kalender, är länken korrekt.

För att anmäla åkare via föreningens tävlingskalender krävs att de är inlagda i föreningens medlemsregister i IdrottOnline med fullständiga personnummer och att de är markerade som aktiva i idrotten Skidor.

Om ni använder annat medlemsregister

Använder föreningen annat medlemsregister än IdrottOnline, krävs integration mot IdrottOnline eller manuell hantering av dubbla medlemsregister. För frågor om integration, kontakta din leverantör av medlemsregister.

Senast uppdaterad
2022-12-29
Publicerad
2022-12-08
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Ulrika Jacobsson
ulrika.jacobsson@skidor.com

Huvudsponsor