Gå till innehåll

Längdåkning

Längdåkning
En bild

Mötesplats Snö

Nu kör vi en ny omgång med Mötesplats Snö; tre träffar från söder till norr med inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande inom anläggning längd- och rullskidor.

Tre tisdagseftermiddagar i november skapas Mötesplats Snö arrangerat av Svenska Skidförbundet Längd med syfte att få alla anläggningsintresserade från anläggningar, föreningar, kommuner och leverantörer att sammanstråla, knyta kontakter, dela erfarenheter, få snö- och anläggningskunskap och ta del av det senaste inom anläggning för längd- och rullskidor.

  • Tranemo, tis 7 november
  • Ånnaboda, tis 14 november
  • Södra Berget, Sundsvall, tis 21 november

Förutom Er deltagare så finns leverantörer på plats för att visa och presentera det senaste inom deras anläggningsprodukter, tjänster och erbjudanden. Både genom direkta samtal med Er i en minimässa och genom en presentationssession där varje leverantör får sin unika stund i podiet och hela mötesplatsens uppmärksamhet.

Alla mötesplatser följer samma programupplägg med ett inledande studiebesök på den aktuella anläggningen, minimässa med leverantörer, presentationssession från leverantörer, aktuell anläggningsinformation och diskussionsforum lett av Svenska Skidförbundet och slutligen en avslutande middag tillsammans.

  • 14.00 Studiebesök på värdanläggningen
  • 15.00 Minimässområde - interagera med leverantörer
  • 16.00 Leverantörspresentationer - 15 minuter per leverantör
  • ca 18.30 Aktuell anläggningsinfo och diskussionsforum, SSF
  • ca 19.30 Gemensam middag

Vi kommer att vara flexibla i tiderna under dagen och anpassa efter antalet leverantörer på respektive mötesplats så att det inte ska bli allt för sen middag och sen hemfärd. I Sundsvall beräknas den avslutande middagen börja senast 19.30, men målbild är ännu tidigare då många har lång resväg.

Anmälan Sundsvall senast fredag 17 nov, men gärna redan nu via anmälningsformulär Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

QR-kod anmälningsformulär Mötesplats Snö

Har du några frågor angående Mötesplats Snö eller andra anläggningsfrågor, kontakta Jonas Braam, anläggningskonsulent Längd- och Rullskidor, på telefon 0733-223222 eller mejl Jonas.Braam@skidor.com

Senast uppdaterad
2023-11-15
Publicerad
2023-10-04
Skribent
Jonas Braam, SSF
Kontaktperson
Jonas Braam
jonas.braam@skidor.com
0733-22 32 22

Main partner

Premium partner