Gå till innehåll

Längdåkning

Längdåkning
En bild

Anläggningsleverantörer

På denna sida samlas alla anläggningsrelaterade leverantörer som ansluter sig till Svenska Skidförbundet Längds anläggningspool. Poolen byggs upp under hösten 2023 och sidan kommer att uppdateras kontinuerligt allt eftersom fler leverantörer ansluter sig.

Anläggningspoolen finns till för att bistå föreningar med information om leverantörer och tjänster som bidrar till att utveckla längdskidsporten, och i synnerhet att utveckla längdskidanläggningarna.

Det är vanligt förekommande att anläggningsägare, föreningar och kommuner söker anläggningsinformation via Svenska Skidförbundet och det är därför också naturligt att information om relevanta leverantörer och tjänster går att hitta via vår webbplats och anläggningssida.

Leverantörer knutna till anläggningspoolen läggs upp här med logotyp, kontaktuppgifter, beskrivning och länkar. Vi har också möjlighet, men ej skyldighet, att uppmärksamma produkter/tjänster, nya innovationer eller erbjudanden från bolagen i leverantörspoolen via nyhet på webbplats och/eller inlägg riktade mot den nationella verksamheten och längdanläggningar.

Målsättningen är att anläggningspoolen ska hjälpa anläggningsägaren, föreningar och kommuner att utveckla sin anläggning genom att ge en samlad information om de leverantörer som verkar inom anläggningsområdet samtidigt som det ska ge en möjlighet för leverantörerna att genom att finnas och synas i våra kanaler nå rätt målgrupp för sina produkter och tjänster.

Vill du som leverantör synas här och vill veta mer om anläggningspoolen, kontakta Svenska Skidförbundets anläggningskonsulent för längd - och rullskidor Jonas Braam på telefon 0733-223222 eller e-post Jonas.Braam@skidor.com

Senast uppdaterad
2023-09-14
Publicerad
2023-09-08
Skribent
Jonas Braam, SSF
Kontaktperson
Jonas Braam
jonas.braam@skidor.com
0733-22 32 22

Main partner

Premium partner